Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policijski očevid

FOTO Pogledajte kako izgleda mjesto sukoba navijača Dinama i AEK-a: Jedan je brutalno ubijen

Očevid na mjestu sukoba navijača u Ateni - 2
Očevid na mjestu sukoba navijača u Ateni - 2 Ronald Gorsic/Cropix
Aktualno Galerija Očevid na mjestu sukoba navijača u Ateni - 2 Očevid na mjestu sukoba navijača u Ateni - 2 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Očevid na mjestu sukoba navijača u Ateni - 11 Očevid na mjestu sukoba navijača u Ateni - 11 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Očevid na mjestu sukoba navijača u Ateni - 10 Očevid na mjestu sukoba navijača u Ateni - 10 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Očevid na mjestu sukoba navijača u Ateni - 9 Očevid na mjestu sukoba navijača u Ateni - 9 Foto: Ronald Gorsic/Cropix +7 Očevid na mjestu sukoba navijača u Ateni - 12 Galerija 1/12 >>
Policija je rekla kako je jedan navijač pogođen oštrim predmetom u ruku i umro je od nekontroliranog krvarenja.

Grčki navijač atenskog nogometnog kluba AEK izboden je nožem u noći na utorak u tučnjavi u kojoj su sudjelovali i navijači zagrebačkog Dinama.

Policija je izjavila kako je jedan muškarac pogođen oštrim predmetom u ruku te je umro od nekontroliranog krvarenja. Privedeno je 98 osoba, a najmanje je osmero ozlijeđenih. 

Pročitajte i ovo Sukob navijača u Grčkoj zadržana u bolnici Majka ubijenog navijača dobila srčani udar kad je saznala da joj je sin mrtav: "Srce nije izdržalo"

Pročitajte i ovo Giacomo Chiapparini bizarnije ne može Grana Padano ubio vlasnika sirane: Ušao u skladište, a onda se dogodio nevjerojatan domino efekt

Bit će pokrenuta i interna istraga o postupanju grčke policije nakon nasilnih incidenata navijača u Nea Philadelphiji. Navijači s obiju strana bacali su baklje, improvizirane eksplozive i kamenje. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene