Obavijesti Video Pretražite Navigacija
konobari uhićeni

Nijemac sjeo na kavu pa mu prisjela: Dobio račun od 4377 kuna i prijetnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mađarska policija provodi odlučnu akciju protiv pohlepnih vlasnika ugostiteljskih objekata koji sustavno pljačkaju turiste zaračunavajući im konzumaciju po vrtoglavim cijenama.

U pubu u središtu grada konobari su uhićeni na djelu kada je njemački turist odbio platiti 210.000 forinti (4377 kuna) i kojemu su zbog toga i prijetili.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Mesnica - 4 Plaćamo sve više Poskupjela još jedna namirnica: U Europi gore od Hrvatske stoje jedino Rumunjska i Bugarska

Policija je privela i vlasnicu restorana i njezina sina te će biti izvedeni pred istražnog suca.

Turist je ispričao da je on samo želio popiti kavu, a konobari su neprestano nosili pića koja nije naručio, a kada je odbio platiti zaprijetili su da će pozvati policiju te će mu naplatiti još i troškove prevoditelja.

Pritužbe na račun ugostitelja koji se ne libe pelješiti turiste redovito se mogu pročitati na turističkim forumima.

Policija je zapravo već neko vrijeme pratila rečeni pub i sada joj se pružila prilika da uhvati osoblje s prstima u pekmezu.

Isti vlasnici vode još dva bara u Budimpešti, od kojih je jedan u najpoznatijoj ulici Vaci, popularnom šetalištu za turiste.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene