Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduzeta Dinku Šariću

Policija povela novinare u šetnju luksuznom vilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpska policija za pripadnike medija pripremila je pravu poslasticu: obilazak luksuzne vile u Novom Sadu, koja je pripadala kontroverznom poduzetniku Darku Šariću, osumnjičenom i za krijumčarenje droge.

Nesvakidašnji izlet za pripadnike srpskih medija. Šetnja raskošnim imanjem od gotovo 1000 četvornih metara, sa sportskim igralištem, bazenom i videonadzorom već na prvi pogled svakoga bi ostavila bez daha.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Borba protiv lex AP Sve više organizacija protiv Plenkovićeva plana: "Ovim zakonom žele ušutkati novinare" Napadi na medije - 1 Problematične izmjene Sloboda medija i novinara u Hrvatskoj je u opasnosti? ''Vlada inzistira na zakonu opasnih namjera''

Prije nego ga je zaplijenila i zapečatila policija, ovo je zdanje pripadalo Darku Šariću, kontroverznom biznismenu iz Pljevlja. Šarić je osumnjičen za šverc više od dvije tone kokaina iz Južne Amerike u Europu, koji je zaplijenjen prošle godine u međunarodnoj policijskoj akciji.

Tamošnji mediji nazivaju ga velikim narko-bosom, s jakim međunarodnim vezama. O podrijetlu njegova bogatstva malo se zna, no poznato je da je luksuzna vila samo jedna od brojnih nekretnina koje je posjedovao u Srbiji.

Unutrašnjost bi posramila i najpoznatije hotele. Bogato uređene sobe, kupaonice, teretana, saune, solarij, sobe za zabavu. Život u vili sigurno nije bio dosadan, no odlukom beogradskog višeg suda Šariću je privremeno oduzeta. Točna vrijednost vile u Novom Sadu nije objavljena, a zasad se ne zna imaju li je srpske vlasti namjeru prodati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene