Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpska policija za pripadnike medija pripremila je pravu poslasticu: obilazak luksuzne vile u Novom Sadu, koja je pripadala kontroverznom poduzetniku Darku Šariću, osumnjičenom i za krijumčarenje droge.


Nesvakidašnji izlet za pripadnike srpskih medija. Šetnja raskošnim imanjem od gotovo 1000 četvornih metara, sa sportskim igralištem, bazenom i videonadzorom već na prvi pogled svakoga bi ostavila bez daha.

Vezani članci HND Nove osude Plenkovićevih izjava: I Europska federacija novinara uputila kritiku premijeru Zgrada HRT-a Sindikat i HND oštro osudili Milanovićev napad na novinare HRT-a: "Nismo Yutel, obratite se Kazimiru Bačiću"

Prije nego ga je zaplijenila i zapečatila policija, ovo je zdanje pripadalo Darku Šariću, kontroverznom biznismenu iz Pljevlja. Šarić je osumnjičen za šverc više od dvije tone kokaina iz Južne Amerike u Europu, koji je zaplijenjen prošle godine u međunarodnoj policijskoj akciji.

Tamošnji mediji nazivaju ga velikim narko-bosom, s jakim međunarodnim vezama. O podrijetlu njegova bogatstva malo se zna, no poznato je da je luksuzna vila samo jedna od brojnih nekretnina koje je posjedovao u Srbiji.

Unutrašnjost bi posramila i najpoznatije hotele. Bogato uređene sobe, kupaonice, teretana, saune, solarij, sobe za zabavu. Život u vili sigurno nije bio dosadan, no odlukom beogradskog višeg suda Šariću je privremeno oduzeta. Točna vrijednost vile u Novom Sadu nije objavljena, a zasad se ne zna imaju li je srpske vlasti namjeru prodati.