Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznali zločin

Policija pronašla okrutne ubojice mladih turista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sumnja policije pala je na trojicu Burmanaca koji su radili na otoku Koh Tao u vrijeme kada su se dogodila brutalna ubojstva.

Dvojica Burmanaca priznala su ubojstvo dvoje britanskih turista na Tajlandu, izvijestila je tajlandska policija a prenosi Telegraph.

Priznanja za ubojstva Hannah Witheridge (23) i Davida Millera (24) uslijedila su nakon što je od trojice osumnjičenih muškaraca zatraženo da daju svoj uzorak DNA.

General Kiattipong Khawsamang iz tajlandske policije kazao je kako je riječ o trojici burmanskih doseljenika koji su prošlog mjeseca radili na otoku Koh Tao kada su ubijeni Hannah Witheridge i David Miller.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Policija sve istražuje Brutalan zločin u susjedstvu: Muškarac ubio suprugu sjekirom, tijelo pronašla kći Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu Sve se istražuje Otkriven motiv ubojstva poznate grafičke dizajnerice: Zašto je ubojica majci dvoje djece prerezao vrat?

FOTO Objavljeni grozni detalji oko ubojstva mladih turista

Njih dvoje je nasmrt pretučeno 15. rujna i to, kako sumnja policija, motikom koja je pronađena nešto dalje od njihovih tijela. Policija također sumnja da su Hannah Witheridge dvojica osumnjičenih muškaraca i silovala te nakon toga ubila dok je treći muškarac samo bio svjedok ubojstva.

Pretpostavlja se da joj je David Miller pokušao pomoći pa su i njega ubili. Policija je razgovarala s nekoliko stotina ljudi koji su u vrijeme ubojstva bili na otoku, a prikupili su i 200 uzoraka DNA.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene