Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet puta pijaniji od dopuštenog

VIDEO Policija objavila snimku "najpijanijeg vozača kojeg su ikad vidjeli": Usmrtio je 20-godišnjakinju

Snimka uhićenja
Snimka uhićenja Foto: Youtube
Britanska policija je objavila snimku trenutka uhićenja pijanog vozača koji je usmrtio 20-godišnjakinju.

Objavljena je snimka trenutka u kojem je britanski policajac uhitio "najpijanijeg čovjeka kojeg je ikada vidio" nakon užasne prometne nesreće u kojoj je poginula mlada žena.

Malcolm Waite 31. srpnja ove godine popeo se na pločnik na kojem su šetale dvije djevojke. Obje ih je udario i dok je 16-godišnjakinja prošla s tek lakšim ozljedama, 20-godišnjakinja je poginula na mjestu nesreće, prenosi Daily Mail.

Waite se nije zaustavio nakon što je svojim Lexusom udario djevojke. Nastavio je voziti nešto više od kilometra dok se nije zabio u prometni znak, nakon čega je uhićen. Policija je sada objavila snimku na kojoj se vidi pijani Waite na vozačkom sjedalu dok pokraj njega stoji otvorena boca votke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UHIĆEN Filmska potjera u Istri: Pijan vozio suprotnim smjerom, bježao od policije, prijetio im te se zabijao u njihovo vozilo

Vozač je odbio uzeti alkotest te je odveden u lokalnu bolnicu na procjenu. 

Dok je bio u pritvoru, zabilježeno je da je Waite imao 120 mikrograma alkohola u dahu. Policajci su izračunali da bi to bilo približno 158 mikrograma da je testiran odmah nakon sudara. Zakonska granica je 35 mikrograma, što znači da je popio pet puta više od dopuštene granice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na aerodromu Drama u Münchenu: Pijani muškarac automobilom se zabio u hotel, evakuirani svi gosti

"Bio sam policajac 10 godina i radio sam u prometnoj policiji gotovo šest godina, a on je najpijanija osoba koju sam ikad vidio za volanom automobila," rekao je policajac koji ga je uhitio.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene