Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bombe na Tajlandu

Policija o detaljima napada na popularno turističko odredište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Serija bombaških napada u južnom dijelu Tajlanda u kojima je poginulo četvero ljudi, a deseci su ranjeni je "jasno povezana", objavila je u nedjelju tajlandska policija, dodajući da je izdan uhidbeni nalog za muškarcem osumnjičenim za napade.

Napadi u četvrtak i petak bili su prije svega usmjereni na popularna tajlandska ljetovališta, poput Phuketa.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Iran lansirao stotine dronova i projektila na Izrael - 2 Napeto stanje Na nišanu Irana još jedna zemlja: Poručili su da ih pomno prate

"Ove je napade izvela skupina na mnogim mjestima simultano, slijedeći upute jednog čovjeka", rekao je šef policije Pongsapat Pongchareon.

Uhidbeni nalog izdan je u vezi s napadom u supermarketu u Nakhon Si Thammaratu.

Tajlandska vojna hunta u subotu je nastavila tragati za počiniteljima niza eksplozija dok turistički radnici strahuju da će to nasilje smanjiti priljev gostiju.

Između četvrtka i petka jedanaest bomba je eksplodiralo u pet pokrajina na jugu Tajlanda, pa tako i u ljetovalištima Hua Hinu i Phuketu. Među ozlijeđenima je deset stranih turista. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene