Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li to realno?

Policija promjenu žarulje plaćala i više od 900 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija potrošila bi i do 100 funti (oko 900 kuna) svaki puta kada bi trebalo promijeniti žarulju, otkrivaju brojke.

Objavljeni su podaci o tome koliko je britanska policija plaćala održavanje prostorija, a ukoliko im je hitno trebalo promijeniti žarulju, uslugu bi platili oko 100 funti. Za 'manje hitne situacije' plaćali bi oko 26 funti (230 kuna), piše Independent.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

'Čini se besmisleno platiti 100 funti za promjenu žarulje, bilo da se radi o hitnoj ili ne hitnoj situaciji', rekao je jedan izvor iz policije koji je također nedavno saznao za ovaj podatak.

Testirali 5 štednih žarulja i zaključili: Nisu štetne!

Glasnogovornik Meta rekao je da policija ima ugovor s tvrtkom za održavanje Interserve, te da se cijena promjene žarulje mijenja ovisno o poziciji lampe. U cijenu je također uključena i varijabla sigurnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene