Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanska policija potrošila bi i do 100 funti (oko 900 kuna) svaki puta kada bi trebalo promijeniti žarulju, otkrivaju brojke.


Objavljeni su podaci o tome koliko je britanska policija plaćala održavanje prostorija, a ukoliko im je hitno trebalo promijeniti žarulju, uslugu bi platili oko 100 funti. Za 'manje hitne situacije' plaćali bi oko 26 funti (230 kuna), piše Independent.

Vezani članci Ecstasy, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Kod dvojca na Pagu pronašli ecstasy i amfetamine, priveden 22-godišnjak i maloljetna osoba Prometna nesreća Vozač rano jutros sletio s ceste kod Šibenika: Prevezen je u bolnicu

'Čini se besmisleno platiti 100 funti za promjenu žarulje, bilo da se radi o hitnoj ili ne hitnoj situaciji', rekao je jedan izvor iz policije koji je također nedavno saznao za ovaj podatak.

Testirali 5 štednih žarulja i zaključili: Nisu štetne!

Glasnogovornik Meta rekao je da policija ima ugovor s tvrtkom za održavanje Interserve, te da se cijena promjene žarulje mijenja ovisno o poziciji lampe. U cijenu je također uključena i varijabla sigurnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook