Tijekom racije u jednoj kući u Atlanti, u SAD-u, specijalci su bacili granatu dječji krevetić. Dijete se s teškim ozljedama i u komi nalazi u bolnici.


Obitelj je u šoku nakon što su specijalci bacili granatu u krevetić njihovog 19-mjeseci starog sina, tijekom noćne racije, piše Daily Mail.

Vezani članci Migranti putuju u bolji život Iscrpljeni i gladni: Policija spasila migrante, među njima trudnica i žena s novorođenčetom od 20-ak dana Ecstasy (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ulov policije vrijedan milijardu eura: Talijani zaplijenili rekordnu količinu droge koja "uklanja strah i bol"

Majka Alecia Phonesavanh iz Wisconsina i njezin suprug Bounkham, te njihov dječak Bou Jr., bili su u posjetu rođacima u Atlanti, kada je policija provela raciju u kući u kojoj su se nalazili.

VIDEO Procurila snimka: Na paraglidingu 11-mjesečnu bebu samu pustili 15 metara u zrak!

Bacili su granatu koja je pala u dječji krevetić. 'Eksplodirala mu je pokraj lica. On to nije zaslužio', plakala je majka.

Dijete je s teškim opekotinama dovezeno u bolnicu gdje su mu liječnici inducirali komu.

Policijski šef Rick Darby potvrdio je da se racija odvijala oko 3 sata ujutro. Tragali su za drogom, ali nije poznato je li u toj kući droga i pronađena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook