Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zdravu nogu spretno sakrio

Na noge lagane! Pogledajte kako su policajci razotkrili prosjaka u invalidskim kolicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u Beogradu razotkrila lažnog prosjaka koji je od prolaznika molio novac praveći se da je invalid i da nema jedno stopalo.

Snimka trenutka u kojemu je ''pao'' pred policajcima brzo se proširila društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Policajci su muškarcu u invalidskim kolicima naredili da ustane na što im je odgovorio da ne može i pokazao nogu. No policajci se nisu dali smesti pa su i nastavili inzistirati da ustane.

Shvativši da su ga ''provalili'', nogu je izvukao iz pregrade u kolicima i postalo je sasvim jasno da glumeći lažnu tešku sudbinu pokušava izvući novac od samilosnih sugrađana.

Rekli su mu i da skine hlače, što je i učinio stojeći na dvije zdrave noge. Pritom je ispraznio i džepove te u kolica odložio kutije cigareta i nešto novca. U jednom trenutku na tlo mu je pao i mobitel. Policajcima je rekao im je i da je prijavljen u Pančevu.

Nije poznato je li i kako prevarant kažnjen, piše B92.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene