Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom šetnje u parku, tri djevojčice su usput brale žute narcise. No, na iznenađenje roditelja zaustavila ih je policijska patrola, prijeteći majci i njezinom partneru uhićenjem zbog krađe i kriminalnog oštećenja.


Obitelj je šetala Whitecliff parkom u britanskom Pooleu. Tada su 4-godišnja Sienna Marengo, 10-godišnja India i 6-godišnja Olivia odlučile ubrati par narcisa.

Vezani članci Sprava za vježbanje Duhovi zaposjeli spravu za vježbanje, policajci gledali u čudu i snimali Kineski park (Foto: Screenshot) - 6 Mislili da će dobiti jezerce usred zgrada pa se gadno razočarali kada su radovi bili gotovi

Ugledao ih je vijećnik, koji je prolazi i pozvao policiju. 'Vidio sam da su djevojčice ubrale oko 70 do 80 cvjetova. Ponosni smo na naše parkove i ne želimo da ljudi uništavaju javno vlasništvo. No iznenadilo me što je policija poslala posebnu jedinicu', rekao je Peter Adams, vijećnik u mjestu Tory on Poole.

>> VIDEO: Došli pomirisati smrdljivi cvijet

'Rečeno nam je kako je netko potrgao i uokolo razbacao velike količine narcisa', rekao je glasnogovornik policije. Nakon što su policajci zaprijetili 35-godišnjoj Jane Errington i njezinom 49-godišnjem partneru Marcu Marengu, djevojčice su briznule u plač, piše Mirror. Obitelj je puštena samo s upozorenjem.