Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznao zločin

Policajac ubio djevojčicu i zakopao je u vrtu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemski policajac priznao je ubojstvo 12-godišnje djevojčice Millie Boele u gradu Dordrechtu, objavio je tamošnji tužitelj.

Millie je nestala 10. ožujka. Tužitelj je izjavio da je 26-godišnji policajac, koji živi u susjedstvu svoje žrtve, priznao zločin. Policiji je rekao da je njezino tijelo zakopao u vrtu, gdje su ga istražitelji doista i prinašli. Policiji se prijavio sam. 'Muškarac iz susjedstva gdje smo istraživali nestanak djevojčice jednostavno je ušetao u policijsku postaju rekavši da želi razgovarati. Njegova je priča bila vrlo uvjerljiva i odmah je postao osumnjičenik', rekao je tužitelj.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Talačka kriza u Nizozemskoj Talačka kriza u Nizozemskoj Završila je talačka kriza u Nizozemskoj, maskirani muškarac uhićen

Otkrio je da se policajac predao na nagovor svoje djevojke, nakon što joj je priznao što je učinio. 'Počinitelj je živio s njom, a kad joj je priznao zločin, ona mu rekla da je jedino što može učiniti jest otići na policiju te da tamo ispričati što se dogodilo. Bio je to prvi puta da joj je spomenuo što je učinio'. 

Prema tužiteljevim riječima, policajac, koji je u službi bio pet godina, otišao je do doma nesretne djevojčice kada je vidio da je stigla kući. Namamio ju je u svoju kuću i tamo ju je ubio te zakopao. No, još nije utvrđeno što se dogodilo prije nego je ubijena. Nizozemski mediji navode samo to da se posljednji put čula sa svojim roditeljima netom prije nego li je nestala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene