Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivao video igrice

Policajac krao iz trgovine koju je trebao štititi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski policajac kojem je zadatak bio da pazi na kradljivce u prodavaonici video igrica, uhvaćen je kako i sam krade.

Peter Cokell, 34-godišnji policajac proglašen je krivim za krađu nakon što su snimke nadzorne kamere otkrile da potkrada trgovinu koju je trebao štititi, piše Daily Mail. Trgovinu je oštetio za 74,98 funti, skrivajući ispod pancirke nekoliko ukradenih video igrica. Zaštitar koji je svjedočio ovom događaju kontaktirao je policiju te je Cokell bio uhićen. Policajac je zanijekao optužbe, ali zahvaljujući snimci nadzorne kamere, sud nije mnogo dvojio. Na suđenju je rekao kako su video igrice bile kod njega, jer su mu pomagale da shvati mlade ljude, ali da ih nije ukrao.

Pročitajte i ovo Automat klub u Lastovskoj Nepravomoćna presuda Osuđeni muškarci koji su nasmrt premlatili zaštitara, pogledajte koliku su kaznu dobili Slika nije dostupna Sarajevo: Hrvatu iz BiH 15 godina zatvora zbog ratnog zločina

'Bio sam šokiran'

‘Pokušavao sam biti neprimjetan velikom broju ljudi, tako da ne bi o meni imali pogrešne dojmove’, branio se Cokell na sudu. ‘Nakon što je krenuo van iz trgovine pitao sam ga gdje su igrice koje sam vidio da je uzeo na nadzornoj kameri. Rekao mi je kako je imao igrice, ali da sada ne može do njih’, ispričao je zaštitar Gary Sutton te dodao da je bio šokiran. Cokell je obećao da će igrice vratiti za dva dana, ali Sutton je slučaj odmah prijavio voditelju trgovine. Kazna policajcu kradljivcu bit će izrečena 27. studenog.

Jeste li ikada nešto ukrali iz trgovine?

  • Stalno to činim
  • Rijetko
  • Samo jednom
  • Ne, nikada

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene