Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski policajac kojem je zadatak bio da pazi na kradljivce u prodavaonici video igrica, uhvaćen je kako i sam krade.


Peter Cokell, 34-godišnji policajac proglašen je krivim za krađu nakon što su snimke nadzorne kamere otkrile da potkrada trgovinu koju je trebao štititi, piše Daily Mail. Trgovinu je oštetio za 74,98 funti, skrivajući ispod pancirke nekoliko ukradenih video igrica. Zaštitar koji je svjedočio ovom događaju kontaktirao je policiju te je Cokell bio uhićen. Policajac je zanijekao optužbe, ali zahvaljujući snimci nadzorne kamere, sud nije mnogo dvojio. Na suđenju je rekao kako su video igrice bile kod njega, jer su mu pomagale da shvati mlade ljude, ali da ih nije ukrao.

'Bio sam šokiran'

Vezani članci Ljubici su uvijek drugi važniji, no zato na nju - mislite vi! - 2 Bila je bez posla, sama, u kući bez vode, s vukovima koji joj svako malo ubiju kozu. Ipak, priča ima sretan kraj: "Još uvijek ne mogu vjerovati" Slika nije dostupna O. J. Simpson kriv za oružanu pljačku i otmicu, prijeti mu doživotan zatvor

‘Pokušavao sam biti neprimjetan velikom broju ljudi, tako da ne bi o meni imali pogrešne dojmove’, branio se Cokell na sudu. ‘Nakon što je krenuo van iz trgovine pitao sam ga gdje su igrice koje sam vidio da je uzeo na nadzornoj kameri. Rekao mi je kako je imao igrice, ali da sada ne može do njih’, ispričao je zaštitar Gary Sutton te dodao da je bio šokiran. Cokell je obećao da će igrice vratiti za dva dana, ali Sutton je slučaj odmah prijavio voditelju trgovine. Kazna policajcu kradljivcu bit će izrečena 27. studenog.