Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policajac je kazao kako je bio uvjeren da će on i njegov kolega umrijeti nakon što su pucali u hladnokrvnog teroristu.


Policajac koji je prvi stigao na mjesto terorističkog napada u dvorani Bataclan u Parizu otkrio je kako je u trenucima užasa nazvao svoju djevojku i oprostio se s njom jer je bio uvjeren da će umrijeti.

Opisao je sav užas koji je zatekao na mjestu događaja - tijela koja su u krvi ležala jedna preko drugih u dvorani u kojoj je na koncertu grupe Eagles of death metal ubijeno 90 osoba. Policajac je kazao kako je bio uvjeren da će on i njegov kolega umrijeti nakon što su pucali u hladnokrvnog teroristu koji je s pozornice ispaljivao rafale a koji je kasnije identificiran kao Foued Mohamed-Aggad.

'Bio je vrlo smiren. Nismo ni tren sumnjali što trebamo napraviti. Pucali smo na njega dok nije pao na pod', kazao je policajac dodajući kako je tada došlo do eksplozije jer je napadač aktivirao pojas sa eksplozivom, piše Daily Mail.
 

Vezani članci Slika nije dostupna Pjevač Eagles Of Death Metal: 'Upali su u svlačionicu i pobili sve osim dječaka koji se pokrio mojom jaknom' Slika nije dostupna CIJENA STRAHA I KAOSA Otkriveno koliko je Islamska država potrošila na napade u Parizu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook