Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policajac interventne policije u noći s 30.lipnja na 1. srpanj silovao je posjetiteljicu festivala Belgrade cooling, održanog na Ušću.


Teške optužbe na račun policajca rekao je muškarac koji nije želio otkrivati svoj identitet, piše E-novine. Detaljno je opisao što se događalo te noći u šumarku preko puta ulaza na festival.

Vezani članci Ispovjesti žrtava silovanja u Provjerenom - 1 ''Izvadio je spolovilo, ajde otvori usta i...'' Mučne ispovijesti djevojaka koje su se prijavile za studentski posao, a postale žrtve gnjusnog silovatelja Prosvjed Pravda za djevojčice u Zadru (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Na sudu ispitana silovana djevojka (15) iz Zadra, napadači u istražnom zatvoru

'Ljubili smo se i spremali voditi ljubav. Psihopat u policijskoj uniformi nas je vidio kako se mazimo u mraku, prišuljao se, pomaknio djevojci gaćice i više joj puta gurnuo nešto hladno i u vaginu. Prošlo je nekoliko sekundi dok je shvatila da to nisam ja i tek tada otvorila oči i ugledala policajca', tvrdi muškarac.

Naveo je da su policajca primijetili tek kada je nešto šušnulo. 'Kada je shvatio da je otkriven, policajac ih je navodno počeo tjerati. 'Gospodine, vašu osobnu iskaznicu', navodno je rekao muškarac kada je shvatio što se dogodilo. Policajac je kroz zube procijedio ime Radomir Ivanković.

Ušao u policijsku maricu

Naveo je i da su ga u sljedećem trenutku vidjeli kako ulazi u policijsku maricu koja ga je čekala. 'Marica je išla polako, često je stajala pa smo prišli i pitali je li s njima Radomir Ivanković. Rekli su da su oni brigada i da se vjerojatno radi o nekome iz Novog Beograda.

'Imali smo dojam da lažu i štite kolegu koji je unutra s njima, ali nismo ništa mogli', ispričao je muškarac koji je slučaj prijavio nadležnima i očekuje njegov epilog. 'Djevojka se još uvijek ne može oporaviti od šoka', rekao je i dodao da policija lako može utvrditi tko je silovatelj, ako to želi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.