Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Indiji

Pokušali turistima oteti kćer, jer su mislili da je Madeleine McCann

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francusko-belgijski par doživio je pravu neugodnost u indijskom gradu Lehu. Njihovu kćer pokušali su im oteti prolaznici, jer su mislili da je to oteta Madeleine McCann.

Slučaj otete britanske djevojčice madeleine McCann svako malo se pojavi u javnosti i svaki puta se pokaže da se radi o lažnoj uzbuni. Takav scenarij odvio se i u indijskom gradu Lehu, no ne prije nego li je jedna Britanska turistica vidjela francusko-belgijski par s djevojčicom, koja je toj ženi ličila na otetu Madeleine.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Punjabu Djevojčica (10) umrla nakon što je pojela tortu na svojem rođendanu: "Rekla je da je jako žedna. Tijelo je bilo sve hladnije" Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet"

Naime, kako je djevojčica oteta još 2007. godine i kako su mediji u međuvremenu objavili i fotografiju kako bi Madeleine mogla izgledati u starijoj dobi, Britanka je u djevojčici s ulice, prepoznala djevojčicu sa slike, odnosno moguću Madeleine McCann.

Nastala je prava pomutnja, a Britanku je podržalo još par svjedoka te su kontaktirali i britansku i lokalnu policiju. Britanka je uslikala djevojčicu, a jedan američki turist pokušao ju je i oteti paru, vjerujući kako se radi o nestaloj Madeleine, piše lokalni list The Tribune.

Ipak, nakon što je policija uzela putovnice Francuskinji i Belgijancu, shvatili su da je djevojčica u njihovom društvu zapravo njihova kći, biološka kći.Sudbina Madeleine McCann i dalje ostaje nepoznata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene