Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danima zatočena ispod auta

'Pokušala si odrezati nogu, ali nije imala ništa dovoljno oštro'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australka koja je nakon nesreće na sam Božić ostala tri dana zatočena u prevrnutom automobilu postala je toliko očajna da si je pokušala odsjeći nogu, no nije uspjela prepiliti kost.

Deborah McKnight vozila se za Božić u posjet kćeri i unucima po lokalnoj cesti na jugoistoku Australije u blizini grada Batlowa. Odjednom je na cestu iskočio klokan. Pokušala ga je izbjeći no izgubila je kontrolu nad vozilom. Automobil je probio zaštitnu ogradu i sletio niz liticu, izvijestio je Daily Telegraph.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Automobil je 'aterirao' na krov i zaustavio se u podnožju jednog drveta. Gđa. McKnight je ostala napola izvan automobila, no jedna noga joj je ostala priklještena ispod vozila. Da bi stvar bila još gora, baterija od mobitela bila je potpuno prazna tako da nije mogla pozvati pomoć.

Nakon 75 sati agonije i dozivanja u pomoć pronašao ju je jedan tinejdžer koji je tuda šetao i začuo zapomaganje. 'Postala je toliko očajna da je željela odsjeći si nogu, no nije mogla pronaći ništa dovoljno oštro', kazao je medijima detektiv Brian Hammond.

Baka je hitno prevezena u bolnicu u Canberru gdje joj je lijeva noga amputirana iznad koljena. 

'Rekla mi je da je pokušala odrezati nog, ali da nije mogla prepiliti kost', ispričala je njezina kćer Ebony. 'Ne znam što je koristila. Pozlilo mi je kada mi je to ispričala. Ne zna ni sama kako je preživjela, rekla mi je da je samo mislila na djecu i unuke'. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene