Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ludi pothvat

Pokrio medvjeda dekom pa pokušao prijeći granicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski su carinici na graničnom prijelazu zaustavili ukrajinskog državljana koji je kanio napustiti zemlju s mrkom medvjedicom u prtljažniku svojeg Renaulta Kangooa.

Ukrajinski državljanin, koji je stigao do granične postaje u ruskoj jugozapadnoj regiji Belgorodu, putovao je u domovinu. U prtljažniku njegova automobila, pod pokrivačem, ruski su carinici otkrili uspavanu odraslu mrku medvjedicu. Čovjek je carinicima ispričao da je bivši cirkuski umjetnik, te da je zadržao životinju s kojom je godinama izvodio cirkuske točke. Prirasla mu je srcu pa je posvuda vodi sa sobom.

Pročitajte i ovo Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi Davor Božinović Na državnoj granici Božinović obišao granicu i poslao poruku: "Možda bi htjeli žice, drugi bi htjeli da sve puštamo pa bi ovdje bile rijeke migranata"

>> Dječaci probudili medvjedicu iz zimskog sna, jednog izgrizla

Ruski su carinici priopćili kako će razmotriti koje sankcije trebaju primijeniti u ovom slučaju, s obzirom na to da vlasnik medvjedice nije predočio nijedan dokument kojim bi potkrijepio svoje tvrdnje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene