Obavijesti Video Pretražite Navigacija
250 aviona

Pokazali što imaju: Pogledajte air show vojnih zračnih snaga JAR-a!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južnoafričke vojne snage pokazale su svoje letjelice na air showu u bazi Zwartkop.

U bazi koja se nalazi u blizini Johannesburga okupilo se nekoliko tisuća znatiželjnika koji su uživali u zračnim akrobacijama JAR-ovih aviona. U air showu je sudjelovalo 250 letjelica.

Pročitajte i ovo Avion Boeing Jedan u nizu Novi incident na letu: Zbog bizarnog incidenta 176 putnika vraćeno u New York Ilustracija preusmjeren let Snimka totalnog kaosa u avionu: Dvije putnice poludjele i vrištale, uključili se i ostali. "Daj više je*ote zašuti!"

'Ima svakavih entuzijasta, onih koji vole tehniku, onih koji vile vojsku i onih koji vole zrakoplove. Svi dolaze ovdje kako bi se zabavili, ovo je dobra stvar i za provod s obitelji', rekao je jedan posjetitelj koji je na događaj došao sa zaručnicom i djetetom, piše AP.

>> Pogledajte impresivne snimke zračne vojne vježbe hrvatskih i čeških pilota!

'Ovako pokazujemo svijetu da je Južna Afrika sposobna natjecati se s drugim zemljama', rekao je drugi posjetitelj. Osim u zraku letjelice su se mogle pogledati i izložene na tlu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene