Obavijesti Video Pretražite Navigacija
New York Times

Amerikanci u strahu od odmazde: FBI će ispitati stotine Sirijaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
FBI je pojačao nadzor nad Sirijcima koji žive u SAD-u radi sprečavanja odmazde u slučaju američkih udara na Siriju, piše New York Times.

Službe sigurnosti SAD-a prenijele su upozorenje saveznim agencijama i privatnim tvrtkama da bi svaki američki napad mogao potaknuti cyber napade, pišu novine.

Informatički pirati koji tvrde da podržavaju sirijskog predsjednika Bašara al-Asada, kolektivno poznati pod imenom Sirijska elektronička vojska, ciljali su zadnjih mjeseci američke tvrtke, uključujući New York Times.

Po pisanju novina, agenti FBI-a ispitivat će stotine Sirijaca sljedećih dana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna S njim se slaže i Moskva Kerry zaprijetio Asadu u slučaju kršenja dogovora o razoružanju Slika nije dostupna Tisuće tona bojnih otrova Koje države imaju više kemijskog oružja od Sirije?

>> Bijela kuća: Treba poslati jasnu poruku Asadovom režimu, zločini su neprihvatljivi

Američki dužnosnici posebno su zabrinuti otkad je Iran, bliski saveznik Sirije, upozorio da bi svaka vojna akcija protiv Sirije zavila Izrael u plamen.

FBI i Ministarstvo unutarnje sigurnosti izdali su povjerljivo upozorenje sigurnosnim službama na svim razinama na potencijalnu prijetnju uzrokovanu sirijskim sukobom, piše dnevnik. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene