Samo nekoliko trenutaka prije strašne eksplozije mladenka je pozirala fotografu.


''Bila sam u šoku, pitala sam se što se dogodilo i hoću li umrijeti. Mislila sam da ću umrijeti'', rekla je potresena mladenka Israa Seblani, čiji je osmijeh prekinula eksplozija koja je usmrtila više od 100 i ranila nekoliko tisuća ljudi.

Vezani članci Eksplozija u Bejrutu Snimio eksploziju u Bejrutu iz nevjerojatne blizine u visokoj rezoluciji, prizor je jeziv Imad i Lina Snimka koja ih je umalo stajala života: Žena ga je preklinjala da prestane snimati požar u Bejrutu, a onda je uslijedila eksplozija

Fotograf je u trenutku stravične eksplozije snimao mladenku na dan vjenčanja. Bezbrižno snimanje i poziranje prekinula je strahovita eksplozija od koje su popucala stakla na obližnjim kućama, a ljudi su počeli bježati.

Pojavila se i dramatična snimka iz Bejruta na kojoj se vide spasioci koji golim rukama otkopavaju ruševine ispod kojih su pronašli djevojčicu koja je bila zatrpana 24 sata.

Stanovnici Bejruta prozivaju u četvrtak libanonske vlasti izražavajući ljutnju zbog, kako tvrde, nemara koji je doveo do snažne eksplozije u bejrutskoj luci koja se dogodila u utorak. Eksploziju je izazvalo 2750 tona amonijeva nitrata koji nije bio sigurno uskladišten u lučkim skladištima.