Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret na otvaranju sajma

Pogledajte srdačno rukovanje Aleksandra Vučića i Zdravka Mamića u Mostaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otvaranju 22. Međunarodnog sajma gospodarstva - Mostar 2019. kamere fotografa zabilježile su srdačan susret i pozdrav između srpskog predsjednika Aleksandra Vučića te Zdravka Mamića, bivšeg šefa zagrebačkog Dinama i čovjeka s čak tri optužnice te jednom nepravomoćnom zatvorskom presudom.

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić nazočio je svečanoj ceremoniji otvaranja 22. međunarodnog sajma gospodarstva - Mostar 2019. u društvu Dragana Čovića (HDZ BiH), a kamere fotoreportera nisu propustile zabilježiti trenutak kad se s Vučićem srdačno rukovao i pozdravio Zdravko Mamić, koji je isto tako nazočio otvaranju spomenutog sajma.

Pročitajte i ovo Suzana Vasiljević Kognitivna disonanca Vučić se u New Yorku bori protiv rezolucije o Srebrenici: Njegova savjetnica o tom zločinu napravila dokumentarac Aleksandar Vučić Rezolucija o Srebrenici Vučić se obratio javnosti: "Pritisak raste, znamo da nemamo nikakve šanse"

Mamić je, podsjetimo, bivši šef zagrebačkog Dinama, protiv kojeg su podignute čak tri optužnice i koji ima nepravomoćnu presudu u visini od šest i pol godina zatvora, od koje je pred hrvatskim pravosuđem pobjegao u Međugorje u BiH.

O čemu su Vučić i Mamić razgovarali ili što su rekli jedan drugome tijekom susreta, nije poznato.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene