Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naljutio predsjednika

Pogledajte Putinovu reakciju kada mu je svećenik poljubio ruku...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski je predsjednik Vladimir Putin bio neugodno iznenađen kad mu je ruski pravoslavni svećenik poljubio ruku.

Incident se desio tijekom Putinova posjeta manastiru na otoku na sjeveru zemlje. Prvo je pozdravio prisutne ortodoksne vjernike, koji su ga došli pozdraviti, za atim se rukovao s nekoliko svećenika.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

>> Članice ruskog punk benda 'Pussy Riot' zlostavljane u pritvoru

Jedan od svećenika istrčao je, kleknuo i neprimjereno poljubio Putinovu ruku, a on je reagirao iznenađeno, brzo maknuvši ruku i stisnuvši šaku, prije negoli je primio fascikl s papirima od drugog svećenika. Bilo mu je očito neugodno kao i da ga je svećenikov čin naljutio.

Putin, koji je vodio Rusiju od 2000. godine, bilo kao predsjednik ili premijer, uživa potporu ruske ortodoksne crkve i njena patrijarha Kirila, koji je otvoreno podupirao Putina tijekom njegove predsjedničke kampanje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene