Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putovali na zapad

Ovako izgledaju lažne putovnice Kim Jong Una i njegova oca kojima su oni u tajnosti putovali na Zapad

Lažne putovnice lidera Sjeverne Koreje (VIDEO: Reuters)
Lažne putovnice lidera Sjeverne Koreje (VIDEO: Reuters)
Aktualno Galerija +0 Lažne putovnice lidera Sjeverne Koreje (VIDEO: Reuters) Galerija 1/1 >>
Kako bi iz izolirane države mogli ući u pojedine zemlje, Kim Jong Un i njegov otac koristili su lažne brazilske putovnice.

Reuters je došao u posjed kopija lažnih putovnica koje su sjevernokorejski vođe koristili kako bi putovali u, kako navode izvori, Brazil, Japan i Hong Kong.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat protiv Rusije Poljska će pomoći Ukrajini da vrati vojno sposobne muškarce: "Čine sve kako bi poslali vojnike na bojište" Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin

Kada su putovali u zemlje u kojima nisu bili dobrodošli, za granične službenike koji su pregledavali putovnice, bili su Josef Pwang i Ijong Tchoi. Tim su se imenima prijavljivali za vize u najmanje dvije zapadne države, javlja Reuters.

Brazilski službenik koji je želio ostati anoniman u izjavi za Reuters rekao je da su brazilske putovnice na kojima su otisnuta lažna imena legalne i da su dostavljene sjevernokorejskom veleposlanstvu kako bi ih legalno izdavalo onima koji imaju pravo na nju. A oni su otisnuli lažna imena svog tadašnjeg vođe i njegova sina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene