Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog leda

Poginuo sin Viktora Janukoviča

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sin svrgnutog ukrajinskog predsjednika Viktora Janukoviča izgubio je život tijekom vožnje preko Bajkalskog jezera, objavio je u nedjelju list Guardian.

Sin bivšeg predsjednika, 33-godišnjak koji se također zvao Viktor, poginuo je kad je pod njim puknuo led dok se vozio minibusom preko zaleđenom Bajkalskog jezera u Rusiji. Guardian na svojoj stranici na Facebooku prenosi tu informaciju od ukrajinskog parlamentarca nestora Šufriča.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!" Ruski predsjednik Vladimir Putin i savastopoljski upravitelj Mikhail Razvožajev Pogođeni ciljevi Ukrajina tvrdi da je u napadima pogodila ruske brodove, Rusi tvrde: "Samo su im oštećeni prozori"

Bivši predsjednik za kojim je raspisana Interpolova tjeralica: 'Postao je beskoristan

Guardian piše da su ruske vlasti potvrdile informaciju o nesreći, ali ne i o identitetu poginuloga. Prema istom izvoru, pet preostalih putnika u minibusu preživjelo je nesreću.

Nakon što su masovni prosvjedi u Ukrajini doveli do njegova svrgavanja s položaja ukrajinskog predsjednika, Viktor Janukovič je u travnju 2014. pobjegao u Rusiju, gdje navodno žive još neki članovi njegove obitelji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene