Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripadnik Hordi zla

Prva optužnica zbog nereda u Širokom u kojima je poginuo navijač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tužiteljstvo sa sjedištem u Širokom Brijegu podiglo je prvu optužnicu zbog izgreda između navijača Širokog Brijega i Sarajeva u kojima je ubijen jedan navijač sarajevskog kluba u listopadu 2009. godine.

Kako je za nedjeljno izdanje Dnevnog Avaza potvrdila glavna županijska tužiteljica Vesna Ćavar, protiv pripadnika sarajevske navijačke skupine Hordi zla optužnica je podignuta radi kaznenog djela uništavanje tuđe imovine.

Pročitajte i ovo Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena Slika nije dostupna Knezović mu uzeo pištolj i pucao? Uhićenom policajcu oteo pištolj pa pucao i ubio Puljića?

>> VIDEO: Snimka na kojoj je policajac koji puca po navijačima

Neposredno prije nogometnog susreta između Širokog Brijega i Sarajeva, 4. Listopada 2009. gostujući navijači započeli su sukobe s lokalnom policijom i stanovnicima Širokog Brijega. U pucnjavi koja je uslijedila smrtno je stradao sarajevski navijač Vedran Puljić.

Istraga o ubojstvu Puljića još je u tijeku. Tužiteljica Ćavar rekla je i kako je protiv više navijača Sarajeva i sudskih policajaca obustavljena istraga zbog nedostatka dokaza. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene