Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužiteljstvo objavilo

Podignuta optužnica protiv košarkaša Kovačevića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradsko tužiteljstvo podiglo je optužnicu protiv košarkaša Miladina Kovačevića, zbog nanošenja teških ozljeda opasnih po život američkom državljaninu Brianu Steinhaueru. S njim su optuženi i bivši srpski konzul i vicekonzul u New Yorku.

Bivši konzul Slobodan Nenadović i bivši vicekonzul Igor Milošević, optuženi su zbog zloporabe položaja, rekao je za Tanjug glasnogovornik Republičkog javnog tužiteljstva Tomo Zorić. 'Prekoračenjem granica svojih službenih ovlaštenja, Nenadović i Milošević su pribavili korist Kovačeviću i omogućili mu da napusti teritorij SAD-a i izbjegne vođenje kaznenog postupka pred pravosudnim organima SAD-a', rekao je Zorić.

Pročitajte i ovo Vlasta Pavić i Milan Bandić šteta 100.000 eura Bivša gradonačelnica Zagreba optužena da je izvukla novac iz tvrtke Putinova masera Potvrđena optužnica protiv međimurskog župana Matije Posavca Matija Posavec Potvrđena optužnica protiv međimurskog župana: Priznao krivnju i podnio ostavku

'Želim istaknuti da je podizanje optužnice u ovom slučaju logičan rezultat dobre suradnje između američkog i srpskog tužiteljstva, a samo ustupanje ovog predmeta srpskim pravosudnim institucijama bez rezervi i uvjeta, predstavlja izraz povjerenja u naš pravosudni sustav', zaključio je Zorić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene