Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelji žrtava ogorčene

Pod ruševinama WTC-a pronađeni novi ljudski ostaci?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 11 godina nakon rušenja WTC-a, pronađeni su novi ostaci za koje se pretpostavlja da su ljudskog porijekla. Obitelji žrtava ogorčene su što ih se nije našlo puno prije.

11 godina nakon napada na njujorške Blizance mnoge obitelji čekaju poziv policije kako bi saznali što se dogodilo s njihovim najmilijima tog jutra 11. rujna 2001. godine. Dvije obitelji taj bi poziv mogle dočekati uskoro.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Misteriozan prizor Vidite li ga i vi? Vjeruje da je snimio anđela na mjestu gdje su nekoć stajali Blizanci Slika nije dostupna Da su imali podršku... 'Nakon napada na WTC razmišljalo se i o nuklearnom napadu'

Naime, u ponedjeljak su u novootkrivenim ruševinama WTC-a pronađeni ostaci za koje se vjeruju da su ljudskog porijekla. 60 kamiona prepunih ruševina odvezeno je na za to predviđeno mjesto na Staten Islandu gdje će u narednih 10 tjedana biti detaljno pregledani, piše Daily Mail.

>> NASA objavila fotografiju iz orbite napada na New York 11/9

Neki smatraju kako su ovi ostaci morali biti pronađeni još davnih dana. 'Iskreno, ove ostatke su trebali pronaći i analizirati prije 12 godina. Umjesto toga, oni su na tom mjestu gradili ceste i više su se brinuli za turizam nego za ljudske ostatke', rekla je Diane Horning čiji je sin poginuo 11. rujna.

Potraga za ostacima žrtava 11. rujna od početka je obilježena kontroverzama. Skupina građana čakj je jednom prilikom podnijel ai tužbu protiv grada vjerujući kako su u gomili srušenog građevinskog materijala i ostaci žrtava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene