Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tko je ubio davida?

Početak Dodikove kampanje "pokvario" otac koji traži istinu o smrti sina

David Dragičević (Foto: Provjereno)
David Dragičević (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u petak se na početku izborne kampanje u BiH morao suočiti s time da ima onih koji ne vjeruju ni njemu ni njegovim obećanjima, a prvi koji mu je to pokazao bio je Davor Dragičević, otac mladića koji je pod sumnjivim okonostima nađen mrtav potkraj ožujka.

Dodikovu nakanu da na središnjem trgu u Banjoj Luci ležerno promovira svoju kampanju za srpskog člana predsjedništva BiH poremetio je Davor Dragičević koji se popeo na klupu i istaknuo plakat "Tko je ubio Davida Dragičevića" te izvikivao "Idemo do kraja Davide".

Pročitajte i ovo Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku" Milorad Dodik 2. svibnja Dodik i dalje ne priznaje genocid, ali spreman se pokloniti žrtvama u Srebrenici: "Odnijet ćemo vijence u Potočare ako to ne vrijeđa nikoga"

Aludirajući na Dodika, poručio je kako se "nitko neće izvući".

Naviknut da ga okružuju isključivo obožavatelji, predsjednik RS-a ipak nije mogao ignorirati Dragičevića, pa mu je u jednom trenutku prišao i iz "žablje perspektive" započeo polemiku.

"Neće mene nitko izvlačiti, ja imam podršku naroda", rekao je Dodik, dodajući kako će se to vidjeti i u listopadu.

Dragičevića to nije impresioniralo, pa je Dodiku odgovorio kako su "svi pali na njegova obećanja no Davor Dragičević neće".

Dragičević je s Dodikom "na ratnoj nozi" nakon što je predsjednik RS-a pokušao ocrniti njegova pokojnog sina rekavši da dolazi iz problematične obitelji razvedenih roditelja, a ocu Davoru poručio kako bi trebao više brinuti o ostaloj djeci.

Skupovi pod nazivom "Pravda za Davida" održavaju se svakodnevno u Banjoj Luci već više od 160 dana. Građani traže da se rasvijetle okolnosti smrti mladića za kojeg vjeruju da je ubijen, a da vlast koju kontrolira Dodik to nastoji prikriti. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene