Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MAKS 2013

VIDEO Uvod u spektakl iznad Moskve: Kineski piloti pokazali što znaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akrobacije na nebu iznad Moskve otvorile su Festival avijacije i svemira u Moskvi.

Kao uvod u Međunarodni festival avijacije i svemira u Moskvi, MAKS 2013, kineski su piloti izveli akrobacije s J-10 borbenim zrakoplovima na nebu iznad zračne luke Ramenskoje.

Pročitajte i ovo Svjedočenje tetorista tko stoji iza napada? Svjedočenje terorista iz Moskve: "Kontaktirao nas je i obećao svakom po 10.000 dolara" Petr Bystron Isplivale audiosnimke Političar populističkog AfD-a pod pritiskom javnosti: "Nisam primio nikakav novac za širenje proruskih pozicija"

Festival avijacije trajat će do nedjelje i svaki dan se očekuje oko 100.000 posjetitelja, a kineski akrobati će za vikend izvesti tri velika showa, piše Reuters.

>> FOTO Ruski piloti 'prizivaju' anđele na nebu

Inače, ruska vlada se nada da će avio show pridonijeti plasiranju ruskih letjelica na međunarodno tržište što je u svom govoru potvrdio i sam premijer Dimitrij Medvedev.

Svoj debi u javnosti na showu će imati moderni zrakoplov Tu-204 kao i borbeni zrakoplov T-50 pete generacije i najnoviji helikopteri. 'Nadam se da će vas naši proizvodi zainteresirati', rekao je Medvedev potencijalnim kupcima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene