Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Počelo suđenje čovjeku optuženom za ubojstvo pet prostitutki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čovjek optužen za ubojstvo pet žena koje su radile kao prostitutke u nizu ubojstava koji je šokirao Englesku danas je izašao pred sud.

Tužitelj Peter Wright otvorio je suđenje na sudu u Ipswichu govorom u kojem je poroti poručio kako je Steve Wright (49), bivši vlasnik puba, odgovoran za ubojstvo pet žena - Gemme Adams (25), Tanie Nicol (19), Anneli Alderton (24), Paule Clennel (24) i Annette Nichols (29) - čija su gola tijela pronađena na širem području Ipswicha unutar 10 dana u prosincu 2006. Steve Wright se izjasnio da se ne osjeća krivim.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Travel blogeri Fernanda i Vincente Počelo suđenje Trojica od sedmorice silovatelja blogerice dovedena pred sud: Silovana žena poslala snažnu poruku koja slama srce

U dokaznom postupku će se ustanoviti je li optuženi zločine počinio sam ili uz pomoć druge osobe. 

Tužitelj je napomenuo kako su sve žrtve imale problema s drogom i bile prisiljene okrenuti se prostituciji kako bi mogle financirati svoju ovisnost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene