Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pljačkaš grobova ostao praznih ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pljačkaš grobova koji se htio dočepati nakita nedavno pokopane sedamdesetogodišnjakinje oskvrnuo je grob na jednom groblju u Grčkoj, ali je u njemu našao tek zlatni vjenčani prsten, jer se prevario u grobu, izvijestila je grčka novinska agencija ANA.

Zabuna je otkrivena u ponedjeljak kada se otkrilo da je oskvrnut grob sedamdesetogodišnjakinje koja je prije dva dana pokopana na seoskom groblju kraj Larisse, u središtu Grčke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nastavlja se istraga Muškarac koji je prilikom pljačke kladionice sam sebe upucao vraćen je u zatvor Policija traži pljačkaša iz Sesveta Dobro ga pogledajte VIDEO Policija traži pomoć građana, ni traga drskom razbojniku: "Dajte da pogledam te zlatne lančiće"

Obitelj je utvrdila da je s nestao prsten s tijela pokojnice čiji je lijes bio otvoren i tijelo prevrnuto.

Kako navodi policija, lopov se htio domoći nakita druge sedamdesetegodišnjakinje koja je pokopana nekoliko dana ranije i čiji je grob bio malo dalje, na istom groblju.

Stanovnici i tamošnji svećenik rekli su da je pokojničina želja da se sahrani s nakitom, koja se poštovala kod ukopa, bila svima znana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene