Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za sve 'kriv' naglasak putnika

Pilot zapeo na WC-u, a kopilot proglasio teroristički napad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilot zrakoplova ostao je slučajno zaključan u WC-u zrakoplova, što je izazvalo paniku među putnicima da se radi o terorističkom djelu.

Kako prenosi New York Post, paniku zapravo nije izazvala činjenica da je pilot ostao zaključan u WC-u, već je paniku izazvao putnik 's naglaskom', koji je htio pomoći pilotu pa je stao lupati po vratima kokpita kako bi obavijestio stjuardese i posadu zrakoplova Chatauqua Airlinesa.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" Zrakoplov Southwest Airlines Novi kvar Boeinga Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!"

Incident se dogodio na letu između Ashenvillea i New Yorka, a pilot je tijekom leta morao obaviti nuždu pa je najnormalnije otišao u WC. Kako se kvaka na vratima pokvarila te je on ostao zarobljen, počeo je lupati po vratima, a čuo ga je putnik iz prednjeg dijela zrakoplova.

Pilot mu je dao instrukcije, rekavši mu kako mora pozvati njegove kolege iz kokpita upomoć, no kad je ovaj to učinio, kopilot zrakoplova je pomislio kako mu 'naglasak' putnika zvuči arapski pa je odlučio ne povjerovati mu.

'Kapetan je nestao u zadnjem dijelu zrakoplova, a neki muškarac s teškim naglaskom pokušava ući u kokpit', javio je radio vezom kopilot kontrolnom tornju. Iako mu je putnik cijelo vrijeme govorio šifru koju mu je rekao kapetan leta, kopilot je ustrajao na tvrdoglavosti.

Kontrola leta složila se s kopilotom te ga je uputila da proglasi izvanredno stanje u zrakoplovu i što prije se spusti. Na svu sreću, uporni kapetan uspio je svladati bravu, osloboditi se i vratiti se u kokpit. Nakon slijetanja u New Yorku, zrakoplov su dočekali zaštitari aerodroma i FBI, samo da bi i sami uvidjeli kako se radilo o jednom velikom nesporazumu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene