Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijedilo je

Pilot oduševio nevjerojatnim manevrom u zraku: "Hvala mu što nam je osigurao da ovo vidimo"

Let easyJeta
Let easyJeta Foto: Flightradar24
Putnici na letu easyJeta s Islanda prema Velikoj Britaniji prisustvovali su sjajnoj svjetlosnoj predstavi nakon što se njihov pilot bez razmišljanja polukružno okrenuo u zraku kada su tijekom leta slučajno naišli na polarnu svjetlost.

Internetski servis Flightradar24, kojim se može pratiti let zrakoplova u stvarnom vremenu, objavio je u utorak neobičnu kartu putanje leta easyJeta, koji na polovici puta iznad Sjevernog mora izvodi petlju od 360 stupnjeva.

Let easyJeta Snimka leta (Foto: Flightradar24)

Ubrzo se pokazalo kako je razlog tog neobičnog zaokreta bio spektakularni polarni fenomen kojeg je pilot odlučio pokazati putnicima na letu Reykjavik - Manchester, javilja news.com.

 

 

Brojni putnici podijelili su na društvenim mrežama svoje slike tog zapanjujućeg događaja. "Veliko hvala pilotu easyJeta EZY1806 iz Reykjavika u Manchester koji je napravio zaokret od 360 stupnjeva usred leta kako bi osigurao da svi putnici mogu vidjeti nevjerojatno sjeverno svjetlo", napisao je jedan od putnika.

 

 

Toga dana su i putnici drugih letova izvještavali su o spomenutom svjetlosnom fenomenu kojeg su zabilježili iz zrakoloplova. 

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene