Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovodio mu vojnike

Vojni pilot Danijel: Gadafi obožava Srbe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Damjan Uzelac je srpski pilot koji je 25 godina živio u Libiji i sprijateljio se s Moamerom Gadafijem. Tvrdi kako Gadafi Srbe obožava.

Javnost je prvi put čula za Uzelca, odnosno 'pilota Danijela' kad ga je u intervjuu za TV Pink spomenuo sami Gadafi predstavivši ga kao heroja koji ga nije htio izdati. Gadafi je kazao kako je opozicija u Libiji nudila milijune dolara srpskom pilotu Danijelu da za jednu arapsku televiziju optuži režim u Tripoliju. No srpski pilot je to odbio.

Pročitajte i ovo Maksim Kuzminov Maksim Kuzminov Detalji likvidacije ruskog pilota koji je pobjegao od Putinovog režima: Pronađen mrtav s nekoliko rana od vatrenog oružja Maksim Kuzminov, Sergej Nariškin pronađen izrešetan Šef ruske obavještajne službe o ubijenom ruskom pilotu: "Bio je moralni leš"

>> Gadafi u pismu poželio Obami sreću na izborima

Velik broj svjetskih medija pisao je kako se na strani Gadafija bori velik broj srpskih 'pasa rata' za što dobivaju velik novac, a navodno ih je u Libiju dovodio 'pilot Danijel'. Uzelac kaže kako je 25 godina radio u Libiji kao avioinženjer, ali da se time više ne bavi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene