Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregazio dječaka na biciklu

Pijani zamjenik direktora Srbijagasa usmrtio dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radoslav Vujačić (58), zamjenik generalnog direktora JP 'Srbijagas' naletio je svojim automobilom u Novom sadu te pregazio 15-godišnjeg dječaka Milana L. koji je na mjestu poginuo.

Nesreća se dogodila preksinoć a Vujačić je upravljao automobilom Audi A4. Srpska policija je priopćila da je Vujačić vozio 'brzinom neprilagođenom osobinama i stanju puta i ostalim prometnim uvjetima'. prema prvim nalazima istrage, imao je znatno više alkohola u krvi od dozvoljenih 0,3 promila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: Karadžić se imao namjeru predati 2009.? Slika nije dostupna Karadžić je uhićen u autobusu još prošlog petka?

>> Zagrepčanima nakon provale u auto srpska policija prijetila batinama

'Prema prvim nalazima istrage, biciklist se kretao Podunavskom ulicom u pravcu Ulice heroja Pinkija i odostraga je na njega naletio Audi' navodi istražna sutkinja Ljubinka Čeman.

Sutkinja je potvrdila i da je vozač bio pod utjecajem alkohola, ali nije precizirala koliki je postotak alkohola utvrđen. Policija je priopćila da će podnijeti prijavu protiv Radoslava Vujačića, osumnjičenog za teško djelo protiv sigurnosti javnog prometa.

Vujačić je zamjenik generalnog direktora 'Srbijagas' od 2008. godine, a obavlja i funkciju predsjednika upravnog odbora HIP Azotara Pančevo. U njegovoj biografiji je navedeno je da je 18 godina proveo u Izvršnom vijeću Skupštine AP Vojvodine. Potom je radio na mestu pomoćnika generalnog direktora Republičke porezne uprave, odnosno direktora Regionalnog centra za Vojvodinu. Nakon toga, osnovao je privatnu agenciju za konzalting, a zatim je počeo raditi u 'Srbijagasu'.

Vujačiću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a u pritvoru mu je pružena i medicinska pomoć jer je u teškom psihofizičkom stanju. Očevidu je prisustvovao i istražni sudac Višeg suda Miroslav Alimpić, koji će saslušati osumnjičenog.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene