Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američko ministarstvo domovinske sigurnosti istražuje incident starijih agenata koji su se navodno pijani automobilom zaletjeli u barikadu na posjedu Bijele kuće.


Dva starija tajna agenta, od kojih je jedan bio član užeg sigurnosnog tima predsjednika Baracka Obame, zaletjeli su se automobilom u barikadu Bijele kuće, nakon kasnonoćne zabave za umirovljenog glasnogovornika Eda Donovana. Postoji sumnja da su incident počinili pod utjecajem alkohola.

Ukrcavao se u helikopter, a onda se čula eksplozija

Vezani članci Slika nije dostupna NAPETOST RASTE Amerika objavljuje tko je pomagao teroristima u napadima 9/11 Slika nije dostupna Striktno ne: Michelle neće biti kandidatkinja za Bijelu kuću

'Službenici Sigurnosne službe koji nadziru sigurnost kompleksa Bijele kuće, ali i predsjednika te njegovu obitelj, smatrali su kako su navedeni tajni agenti bili pod utjecajem alkohola', izvijestio je novinar Washington Posta koji je otkrio ovu priču, u intervjuu za CNN.

Problematičnim agentima dodijeljena su druga zaduženja, izvijestila je tajna služba. Također dodaju da je s incidentom upoznat predsjednik Obama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook