Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ruski zastupnik iz Putinove stranke Jedinstvena Rusija i njegov pomoćnik iskrcani su iz zrakoplova koji je iz Sankt Peterburga polijetao za Moskvu jer su bili pijani, prenosi AFP pozivajući se na društvenu mrežu Vkontakte.


Zastupnik Andrej Isajev i njegov pomoćnik napustili su zrakoplov u pratnji policije, no zbog njihovog ponašanja je let kasnio sat i pol, napisao je na Vkontaktu Ilija Perekopski, zamjenik direktora te društvene mreže koji je bio na istom letu.

Iz izvješća posade zrakoplova se saznaje da je Isajev također zahtijevao da se njegova pomoćnika Aleksandra Poglazova premjesti u biznis klasu te je posadi prijetio otkazima.

Ruski zastupnici su netom predložili da se incidenti u zrakoplovima povezani s alkoholom strogo kažnjavaju, kao i u slučajevima terorizma. (Hina) 

Vezani članci Dočekan prvi let Windrose Airlinesa u Hrvatskoj - 4 U Zračnoj luci Franjo Tuđman svečano obilježen prvi let koji povezuje Kijev i Zagreb Pad aviona, ilustracija U padu manjeg aviona poginulo četvero ljudi: "Nagnuo se lijevo pa desno, onda je nosom zaronio okomito u zemlju"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook