Svjedoci nesreće koja se dogodila prije dva dana u Srbiji, u kojoj se N. M. sa 170 kilometara na sat i s 1,18 promila BMW-om zabio u Daciju i usmrtio četvero ljudi, progovorili su o detaljima za srpske medije.

Galerija


"Ne znam, možda sam zaspao. Ne znam ni koliko sam brzo vozio. Je*iga, dogodi se. Kod kuće sam pio pivo, nisam ništa jeo i izašao sam s društvom. Nastavio sam piti, popio sam možda 12 piva. Moguće da me to stiglo", navodno je kazao N. M. (27) kad je izašao iz auta netom nakon što je skrivio nesreću u kojoj je poginulo četvero mladih ljudi.

Vezani članci Magarac istrčao pred auto u Vladislavcima, ilustracija Neobična nesreća u Vladislavcima: Magarac istrčao na cestu i zabio se u auto, sad se oporavlja uštali Christopher Reeve Jednu od najljepših ljubavnih priča prekinula je njegova stravična nesreća, a ubrzo je i ona tragično preminula

Svjedoci nesreće koja se dogodila prije dva dana u Srbiji, govorili su za Kurir. Podsjetimo, N. M. se sa 170 kilometara na sat s 1,18 promila BMW-om zabio u Daciju koja se uključivala na Ibarsku magistralu kod mjesta Županjac, 70 km od Beograda.

N.M. je, piše Kurir, poznat policiji po brzoj vožnji. S njim su u autu bile dvije djevojke, K.I. koja je sjedila iza i koja je poginula na mjestu i njezina sestra koja je bila na suvozačevom mjestu i koja je preživjela. Nesreću je preživio i S.S. (17) koji je teško ozlijeđen, a u Daciji su poginula trojica mladića A.S. (22), Đ.B. (22) i Đ.S. (19), svi iz Valjeva.

"Nađi moje roditelje i reci da će sve biti dobro"

Svjedoci su ispričali su da je nesreća izgledala kao scena iz horor filmova.

"Jedan putnik iz Dacije završio je na krovu i jaukao je od bolova. Dvojica su bila prikliještena u olupini, vozač je neko vrijeme davao znakove života. Nismo ih smjeli micati dok ne dođu Hitna i vatrogasci. Mladića koji je bio na krovu pokušavao sam održati budnog. Nije znao reći kako se zove. Samo mi je rekao:'Nađi moje roditelje i reci da će sve biti dobro, molim te, nađi ih!'. Gledao me još neko vrijeme i onda je spustio glavu. Ne znam je li preživio - ispričao je svjedok nesreće.