Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Petnaestogodišnjakinje cigaretom kolegici spalile lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije petnaestogodišnje djevojčice iz Kikinde, učenice Srednje tehničke škole, zlostavljale su protekli ponedjeljak svoju kolegicu iz razreda nanjevši joj cigaretom teške opekotine po licu.

Press doznaje da je maloljetna N.P. nakon ukazane pomoći iz bolnice puštena na kućno liječenje, a policija je protiv njezinih vršnjakinja J.G i D. R. podnijela kaznene prijave.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Prema riječima svjedoka, djevojčice su napale kolegicu u ponedjeljak oko 14 sati, stotinjak metara dalje od zgrade Tehničke škole na Zrenjaninu.

'Srušile su djevojku na pločnik, jedna joj je držala ruke, a druga ju je čupala i udarala po licu. U jednom trenutku, ova što joj je čupala kosu uzela je cigaretu i pekla je njom po licu', ispričao je prolaznik.

Tučnjavu je primjetio školski policajac, koji je pozvao policiju, a povređena učenica odvezena je kod liječnika. 

'Djevojčice su se u policiji branile da su vršnjakinju slučajno opekle cigaretom', saznaje se iz škole.

'Učenica koja je napadnuta nije se dobro uklopila i novu sredinu. Možda je negativan odnos napadnute djevojke prema vršnjacima doveo do incidenta, jer je primjećeno da je sklona agresivnom ponašanju, a uz to ima i problematičan riječnik. Na satovima i tijekom odmora u ponedjeljak nije bilo nikakvog kontakta između ove tri učenice, a završnu riječ dat će nastavničko vijeće', izjavio je Radonja Božović, pomoćnik direktora Tehničke škole.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene