Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA U MEKSIKU

Kamionu otkazale kočnice: Zabio se u desetak automobila koji su se zapalili, poginulo najmanje 15 ljudi

Ilustracija: AFP
Ilustracija: AFP
Aktualno Galerija +0 Ilustracija: AFP Galerija 1/1 >>
U teškoj nesreći na autoputu u Meksiku poginulo je 15 ljudi, a petoro je ozlijeđenih. Do nesreće je došlo kada su kamionu otkazale kočnice, uslijed čega se zabio u automobile koji su se zapalili te su odbačeni u parkirana vozila.

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti u Meksiku poginulo je najmanje petnaest ljudi. U nesreći je život izgubilo dvoje maloljetnika koji su izgorjeli prilikom sudara kada su nadolazećem kamionu otkazale kočnice tijekom vožnje na autoputu koji spaja Mexico City i Pueblu.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Kamion je, ne uspjevši usporiti, udario u deset vozila pri čemu su se ista zapalila te su odbačena u tri parkirana, uključujući i migracijsku jedinicu, čiji su putnici ostali neozlijeđeni, prenosi portal Excelsior.

Pet je osoba ozlijeđeno u nesreći te su prevezeni u bolnicu gdje im je pružena pomoć.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene