Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAŠNA TRAGEDIJA U ŠVICARSKOJ

Peteročlana obitelj skočila s balkona nakon što im je na vrata stana pozvonila policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvero članova francuske obitelji je preminulo, a peti je u kritičnom stanju nakon što su pali sa sedmog kata stambene zgrade u švicarskom ljetovalištu Montreux.

Švicarska policija je objavila da se uzrok pada peteročlane obitelji još uvijek istražuje, ali je isključila mogućnost da se u stanu nalazilo još osoba, objavio je Reuters.

Švicarski mediji su objavili da se radi o obitelji iz Francuske te da su skočili s balkona.

"Petero članova iste obitelji je palo sa svojeg balkona na sedmom katu u Montreuxu. Muškarac, dvije žene i mlada djevojčica su preminuli, a adolescent je hospitaliziran i u kritičnom je stanju", objavila je policija.

Policija je također priopćila da su uoči pada policajci otišli do stana s nalogom za oca, koji se nije javljao na pozive škole za provjeru školovanja njegova 15-godišnjeg sina, koji se školovao kod kuće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PREPLAŠENI I HLADNI IZRAZI LICA VIDEO Neshvatljiv gaf dužnosnika prilikom podjele odličja ranjenim vojnicima u ruskoj bolnici: "Nadam se da ćeš brzo stati na noge"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MIROVNI SPORAZUM Zelenski se obratio ruskim novinarima: "Ukrajina je spremna razgovarati o statusu neutralnosti"

Policajci su pozvonili na vrata stana, nakon čega je osoba iz stana zatražila da se predstave. Kad su to učinili, glas s druge strane im je prestao odgovarati.

Još uvijek su bili u zgradi kada je policiji stigla dojava da je više ljudi palo s balkona, potvrdio je Jean-Christophe Sauterel, glasnogovornik policije u Vaudu, kantonu u kojem se nalazi Montreux.

Među preminulima su otac u dobi od 40 godina, njegova supruga i njezina sestra blizanka u dobi od 41 godine te djevojčica od osam godina. U tijeku je formalna identifikacija tijela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene