Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"stići će ih karma"

Užasna nesreća u popularnom odmaralištu: Petero mladih poginulo u padu dizala

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Petero djelatnika hotela na Baliju smrtno je stradalo nakon što je puklo čelično uže u dizalu. Stradali su dvojica muškaraca i tri žene u dobi između 19 i 24 godine.

Dvije osobe preminule su odmah na mjestu nesreće, a tri su prevezene u bolnicu, no nije im bilo spasa.

Nesreća se dogodila u petak u popularnom odmaralištu Ayuterra Resort kad je puklo uže koje osigurava dizalo koje se kreće tračnicama na strmini i povezuje objekte kompleksa.

Obitelji žrtava dobile su oko 4000 dolara odštete za troškove sprovoda, no to znači da neće moći tužiti hotel u slučaju da istraga pokaže da je nesreća njihova odgovornost, prenosi Daily Mail.

Ujak jedne od žrtava kazao je za lokalni medij da je prihvatio te uvjete.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident ili praksa? VIDEO Vlak udario radnike, čini se da su znali da stiže: Pojavila se snimka - ''Ako kažem vlak, maknite se!''

"Čak i da ih tužimo, to nam neće vratiti djecu. Ali ja vjerujem u karmu. Ako je tvrtka pogriješila, stići će ih karma", rekao je.

Policija istražuje kako je došlo do nesreće i je li dizalo pravilno održavano, kao i zašto nije bilo sigurnosnih mjera u slučaju pucanja tog užeta.

Pročitajte i ovo Ilustracija samo u Hrvatskoj Zvala bolnicu 347 puta kako bi se naručila na operaciju, nitko joj se nije javio: "Dnevno preko naše klinike prijeđe i preko 300 ljudi"

Dizalo je inače bilo popularna atrakcija među turistima jer je iz njega bio dobar pogled na okolni krajolik. Lokalni mediji pišu kako postoji mogućnost da je dizalo bilo preopterećeno i da je zato došlo do pucanja kabla.

 

 

Svi su gosti u odmaralištu premješteni dok traje istraga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene