Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Petar Glumac ipak nije Radovan Karadžić?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo unutarnjih poslova Austrije, poslije saslušanja svjedoka, smatra da je Petar Glumac, koji je sličan Radovanu Karadžiću s fotografija objavljenih poslije uhićenja u Beogradu, Hrvat koji živi u Hrvatskoj, a ne Karadžić.

Rudolf Golia, glasnogovornik austrijskog MUP-a, izjavio je sinoć austrijskoj novinskoj agenciji APA, da je u tijeku ispitivanje svjedoka i potencijalnih svjedoka te dodao kako postoje svjedoci koji pretpostavljaju da je došlo do zamijene identiteta. 

Pročitajte i ovo Preplašena djevojčica U garažama i stanovima Strava u Austriji: 17 maloljetnika mjesecima seksualno zlostavljalo djevojčicu (12) Sebastian Kurz Proglašen krivim Novi problemi bivšeg austrijskog kancelara: Sebastian Kurz osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora

"Postoje ljudi koji tvrde da osoba koja se u Beču bavila alternativnom medicinom pod imenom Pera nije Karadžić. Radi se o Hrvatu koji živi u Hrvatskoj", kazao je glasnogovornik austrijske policije. 

Policija to tvrdi da su Petra Glumca legitimirali u stanu, ali ga nisu priveli jer se ubojica, za kojim su tada tragali, u međuvremenu predao. Par tjedana kasnije Petar Glumac je nestao iz Beča. 

>> Karadžić kao Hrvat u Beču liječio reume, neplodnost...

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene