Avion, ilustracija (Foto: AFP)
Avion, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp

Avion kompanije Cobham Aviation iz Australije sa 60 putnika i članova posade zabio se u aerodromsku zgradu prilikom polijetanja u Perthu. Putnici kažu da su osjetili snažan udarac te su im zabranili da snimaju okoliš pri izlasku iz aviona.


Avion kompanije Cobham Aviation iz Australije sa 60 putnika i članova posade zabio se u aerordomsku zgradu prilikom polijetanja u Perthu. Prema prvim informacijama otkazale su mu kočnice, javljaju australski mediji.

Vezani članci Automobilom uništio cijelu tramvajsku stanicu u Branimirovoj ulici - 4 Krš i lom u Branimirovoj: Automobilom se zaletio u tramvajsku stanicu, vozač prevezen u bolnicu Policija, ilustracija Teška nesreća kod Nove Gradiške: U sudaru auta i vojnog kamiona preminuo vozač, dva vojnika ozlijeđena

Srećom, nitko nije ozlijeđen, a radi sigurnosti evakuirana je zgrada s kojom se avion sudario u utorak oko 2.20 sati po lokalnom vremenu.

"Hitne službe su na terenu, nema ozlijeđenih. Druge operacije aerodroma nisu ugrožene", službeno je priopćenje Zračne luke Perth.

Putnici kažu da su osjetili snažan udarac te su im zabranili da snimaju okoliš pri izlasku iz aviona.