Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća

Pekaru mikser za tijesto iščupao ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pekaru Ćamilu Ramadanu tijekom pripravljanja tijesta mašina je iščupala ruku.

Mikser za tijesto iz ramena je iščupao lijevu ruku 51-godišnjem Ramadanu u pekarskom pogonu u Beogradu. Od sigurne smrti spasile su ga kolege koje su mu podvezale ozljedu da ne iskrvari.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

Pekar je hitno prebačen u bolnicu, operiran je i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, iako još nije sigurno hoće li mu liječnici uspjeti prišiti i tako spasiti ruku, piše Press Online.

'Ćamil Ramadan je radio na mješalici, odnosno mikseru za tijesto, kada su mu lopatice zahvatile lijevu ruku i gotovo mu je otkinule u nadlaktici. U trenutku nesreće u pogonu je bilo više radnika koji su odmah pozvali Hitnu pomoć', rekli su u policiji.

'U pitanju je teška trauma u visini nadlaktice. Njemu je praktično istrgnuta ruka i nalazi se na odjelu ortopedije. Pitanje je hoće li će mikrokirurgija moći nešto učiniti', rekla je liječnica Nada Macura iz Hitne pomoći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene