Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dogovorio sex sa 6-godišnjakom

Pedofil s ocem dogovorio seks s dječakom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski liječnik i pedofil uhićen je na Aljasci nakon što je tamo došao prethodno dogovorivši sastanak putem interneta s ocem dvoje maloljetne djece, s kojom je htio imati seksualni odnos.

John Felton, 45-godišnji liječnik u pitanju, zapravo je nasjeo na mamac prikrivenog agenta američkog Ureda za imigraciju, po imenu Bob, mislivši kako se radi o nastranom ocu, koji mu je spreman ponuditi svojeg šestogodišnjeg sina. Prema njihovom dogovoru, kako prenosi Daily Mail, Bob je Feltonu rekao kako može sa dječakom raditi što ga je volja, sve dok to ne uključuje odlazak u bolnicu, na što je Felton i pristao.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćna presuda Pedofil iz Riječke nadbiskupije osuđen na 8 godina zatvora: Objavljeno što je sve radio Ilustracija Tijekom dvije godine Podignuta optužnica protiv 25-godišnjeg Rusa, u Zagrebu je seksualno zlostavljao dijete

>> Učitelj završio u zatvoru zbog seksa s 13-godišnjakinjom

Nastrani liječnik Bobu je, prethodno, putem interneta priznao kako ga u seksu jedino zanimaju djeca pa je uslijedio i dogovoreni sastanak u Anchorageu na Aljasci. Po izlasku iz zrakoplova Felton je uhićen, s poklonima u ruci, za spomenutog fiktivnog dječaka i njegovu isto tako imaginarnu sedmogodišnju sestru. Optužen je za pokušaj seksualnog zlostavljanja djeteta i čega ga saslušanje na sudu, koje je zakazano za današnji dan.

Ugledan čovjek na visokim pozicijama

Felton inače živi u apartmanu u Bostonu, vrijednom gotovo milijun dolara (992.000 dolara), a član je i Kraljevskog sveučilišta liječnika u Londonu te je i bivši medicinski direktor farmaceutskog diva GlaxoSmithKline. Trenutno je potpredsjednik za kliničke operacije i medicinske poslove u tvrtki Acambic Inc., za razvoj cjepiva u Massachusettsu. Ukoliko ga sud osudi za zločin, Feltona čeka minimalna kazna od 30 godina zatvora, ili maksimalna doživotna kazna zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene