Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koristio lažan pseudonim

Učitelj završio u zatvoru zbog seksa s 13-godišnjakinjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavljajući se da je 15-godišnja tinejdžerica, učitelj iz Greater Manchestera putem interneta je zavodio 13-godišnju djevojčicu i tražio seksualni odnos sa njom.

Pod nadimkom 'Jessica', 24-godišnji Matheww Knott, djevojčicu je upoznao na internetu, a putem chata joj je slao i eksplicitne poruke i zatražio od nje da mu pošalje svoje golišave slike. Sve to, Knott je radio pod pseudonimom i krinkom 15-godišnjakinje. Tjedan dana nakon što ju je upoznao online, Knott je djevojčicu odveo i u svoj stan i rekao joj da želi seks s njom, piše BBC.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Ilustracija nepravomoćna presuda Pedofil iz Riječke nadbiskupije osuđen na 8 godina zatvora: Objavljeno što je sve radio

Uhićen je i završio je na sudu, koji ga je kaznio s četiri godine zatvora. Njegova žrtva, otkriveno je na sudu, nije pohađala školu u kojoj je on predavao. Knottu je zabranjeno raditi s djecom na period od pet godina, a priznao je krivnju za navođenje djeteta na seks putem interneta i seksualnu aktivnost s djetetom. 'Posve je jasno svima ovdje prisutnima da ste sve jasno i precizno bili isplanirali, kako bi ste ispunili svoju prljavu nakanu i imali seksualni odnos s djevojčicom', rekao je Knottu prilikom izricanja presude sudac Michael Henshaw.

'Ljudi poput vas, koji koriste lažni identitet, samo potiču djecu na počinjenje tih kaznenih djela. Roditelje to zasigurno čini vrlo zabrinutima, jer se pitaju što to njihova djeca rade za računalom', zaključio je Henshaw.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene