Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

51-godišnji pastir iz Novog Miloševa u Srbiji na mjestu je ostao mrtav kada ga je pogodio grom na livadi na kojoj je čuvao ovce.


Pastir je uzdržavao sedmero djece, nezaposlenu suprugu i majku, piše Press. Tragedija se dogodila prošlog četvrtka oko podne. Pastir je ovce čuvao na seoskom pašnjaku na izlazu iz sela.

Vezani članci Udar munje (Foto: Screenshot/YouTube) Munja udarila u šator pun ljudi, prava je sreća što nitko nije nastradao Policija, ilustracija (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Jedna osoba poginula u slijetanju automobila s ceste kod Siska

'Vrijeme se odjednom pogoršalo i počelo je jako puhati, grmjeti i sijevati. Vjerojatno nije imao vremena skloniti se negdje s ovcama. Nevjerojatno da je poginuo, toliko je puta do sada bio na pašnjaku za vrijeme oluje', pričaju mještani.

Nakon nevremena tijelo pastira pronašao je njegov sin. 'Odnio sam ocu hranu jer cijeli dan nije dolazio u selo. Nakon oluje krenuo sam na pašnjak i vidio uznemirene ovce pored oca koji je ležao na travi. Pomislio sam da mu je pozlilo i odmah nazvao Hitnu pomoć, no nije mu bilo spasa', ispričao je sin.