Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monstruozni roditelji

'Bili smo prelijeni': 'Odgoj' vlastite djece prepustili psu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna priča dolazi iz Njemačke - dvoje roditelja potpuno je zanemarilo svoje dvoje djece. Hranili su ih samo juhom i tostom, a djeca su vrijeme provodila sa psom.

Connie F. (24) i Christian H. (25), roditelji dvojice blizanaca, osuđeni su u četvrtak zbog zanemarivanja svoje djece. Conny je dobila godinu i tri mjeseca uvjetnog zatvora i 100 sati društveno korisnog rada, dok je njezin suprug osuđen na novčanu kaznu od 1350 eura. Osuđeni su jer su teško zanemarivali svoje blizance, ostavljali ih da žive u potpunoj prljavštini i davali im da jedu samo juhu i tost.

Pročitajte i ovo Pitbuli napali dijete tragedija u Italiji Dva pitbula rastrgala 13-mjesečnog dječaka dok se igrao u dvorištu: Majka ga je pokušala spasiti, nju su izgrizli Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza!

Čudovišni roditelji nisu marili ni za zdravstveno stanje djece, a danas petogodišnji blizanci su vrijeme uglavnom provodili s obiteljskim psom, kojeg su Conny i Christian nabavili 2010. godine. Kako su vrijeme provodili s četveronošcem, poprimili su njegovo ponašanje, pa su tako hodali četveronoške, lajali i njuškali.

Majka je sama priznala da je zatrudnjela neplanirano. Kaže kako su se prvih godinu i pol dana nakon rođenja djece ona i suprug trudili i radili, ali onda su odustali. 'Meni je to jednostavno bilo previše. Jedino što sam željela je biti u krevetu', izjavila je Conny. 'Vjerojatno smo bili prilično lijeni', rekao je njezin suprug.

Dječaci su, kada je otkrivena tajna obitelji, predani udomiteljima, koji su bili šokirani kada su vidjeli da se dječaci ponašaju kao psi. Hodati kao ljudi naučili su tek s tri godine, a jesti s pet.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene