Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tri tjedna stara kujica Beyonce toliko je mala da stane u šalicu kave.


Posljednjih nekoliko dana Beyonce, kako su je nazvali u azilu za životinje gdje je rođena, stavljali su pokraj nekoliko manjih predmeta, kako bi pokazali koliko je uistinu malena, javlja APTN.

Vezani članci Vlasnik i pas Prizor u centru Zagreba oduševio prolaznike, stvarno je istina da su ljubimci kopije vlasnika Pas Smislila kreativan način kako psu rezati nokte bez previše gnjavaže, pogledajte što radi

Velika 12,7 centimetara, mješanka Beyonce rođena je 8. ožujka. Okotila ju je napuštena kuja u San Bernardinu u Kaliforniji koja je nešto prije okota završila u azilu na farmi El Dorado Hills. Kada je stigla na svijet, Beyonce je težila samo 28 grama i mogla je stati u čajnu žličicu.

Isprva nije mogla disati, pa ju je veterinar pokušao oživjeti masažom srca. Onda ju je dao Beth Decaprio, izvršnoj direktorici fndacije Grace koja rehabilitira zlostavljane i zapostavljene životinje.

>> Pas nazvao 999 i spasio si život!

'Puhnula sam joj u usta nekoliko puta i počela je samostalno disati', ispričala je Decaprio. Sa tri tjedna starosti, Beyonce je velika kao iPhone, ali se ne boji svojih većih braće i sestara. Kada želi sisati, gura se s njima da dođe do majke.

'Jednostavno je smatraju još jednom sestrom. Ona je borac', kaže Decaprio. Beyonce još nije spremna za posvajanje, iako je fundacija primila nekoliko stotina zahtjeva ljudi koji žele udomiti baš nju.

Kada bude jača i malo veća, fundacija će odlučiti hoće li je nekome dati. Decaprio se nada da će ovaj mali psić inspirirati ljude da udomljuju pse i tako ih spašavaju od eutanazije.